YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 3 Şbt 2015 #4,071 Hiç işim olmaz Sen hiç bu saatte uykusuz kaldın mı hey alttaki?
dderya kOkOşŞ V.I.P 3 Şbt 2015 #4,072 Kalmadim 3 oldugunda bana biseyler oluyo Sen hiç saatlerce aynı sarkıyı dinledin mi alttaki?
nestling_ NESTY-nest Özel üye 3 Şbt 2015 #4,073 çokk kaldım heyy üsttekii:::::)hem de okul tatilse süper olur
Gonzaless Üye 3 Şbt 2015 #4,074 Evet 1 saattir aynı şarkıdayım Sen hiç Aynada Kendine Bakıp Konuştun mu ?
görünmezadam Katılımcı 3 Şbt 2015 #4,075 yok yapmadım pekı sen hıç yagmurdan kaçarken doluya tutuldun mu
Gonzaless Üye 3 Şbt 2015 #4,076 hiç inanmicaksın ama 1 saat önce tutuldum Sen hiç araba çarpmasından ucuz atlattın mı ?
Gonzaless Üye 3 Şbt 2015 #4,079 Kelime değimiyle değilde Gerçekten İstanbul'da Az önce ufak bir yağmur ardından Dolu eşliğinde bir yağmura yakaladım kısa süreliğine nestling_ dediki: nerde tutulmuşsun bakalım Genişletmek için tıklayın...
Kelime değimiyle değilde Gerçekten İstanbul'da Az önce ufak bir yağmur ardından Dolu eşliğinde bir yağmura yakaladım kısa süreliğine nestling_ dediki: nerde tutulmuşsun bakalım Genişletmek için tıklayın...