nestling_ NESTY-nest Özel üye 3 Şbt 2015 #4,082 yoo kalmadım bakk kalmak da istemem.... yoksa sen şimdi asansörde mi kaldın yavv
Gonzaless Üye 3 Şbt 2015 #4,083 Şimdi Asansörde kalmış olsaydım çerezde bu konuya yazıyor olmazdım bence Ama zamanında asansörün dandikliğinden dolayı ufak bir panik yaşamışlığım vardı
Şimdi Asansörde kalmış olsaydım çerezde bu konuya yazıyor olmazdım bence Ama zamanında asansörün dandikliğinden dolayı ufak bir panik yaşamışlığım vardı
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Şbt 2015 #4,084 Bende hiç kalmadm deyip dahil olayım oyuna Sen hiç keşke gitseydim dedin mi
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Şbt 2015 #4,086 Peki sen hiç isli camla güneş tutulmasına baktın mı
Gonzaless Üye 3 Şbt 2015 #4,089 suyun altında ortamala 1 dk 3 sn ye ulaştım ama normal şekilde çok zorlanıyorum pskolojik birşey herhalde Sen hiç karda kayıp yere yapıştın mı ?
suyun altında ortamala 1 dk 3 sn ye ulaştım ama normal şekilde çok zorlanıyorum pskolojik birşey herhalde Sen hiç karda kayıp yere yapıştın mı ?