Gonzaless Üye 3 Şbt 2015 #4,091 Yapmadım derken yani hiç kayıp düşmediniz demek istiyorsunuz değil mi ? yani kimse yapmak istemez heralde yere yapışmak Sen Hiç Yurt dışı gezisine çıktın mı ? Son düzenleme: 3 Şbt 2015
Yapmadım derken yani hiç kayıp düşmediniz demek istiyorsunuz değil mi ? yani kimse yapmak istemez heralde yere yapışmak Sen Hiç Yurt dışı gezisine çıktın mı ?
nestling_ NESTY-nest Özel üye 3 Şbt 2015 #4,093 Gonzaless dediki: Yapmadım derken yani hiç kayıp düşmediniz demek istiyorsunuz değil mi ? yani kimse yapmak istemez heralde yere yapışmak Sen Hiç Yurt dışı gezisine çıktın mı ? Genişletmek için tıklayın... çıkmadım(
Gonzaless dediki: Yapmadım derken yani hiç kayıp düşmediniz demek istiyorsunuz değil mi ? yani kimse yapmak istemez heralde yere yapışmak Sen Hiç Yurt dışı gezisine çıktın mı ? Genişletmek için tıklayın... çıkmadım(
nestling_ NESTY-nest Özel üye 3 Şbt 2015 #4,095 abinserkan dediki: sen hiç elindekinin kıymetini bildinmi Genişletmek için tıklayın... genelde bildim
abinserkan dediki: sen hiç elindekinin kıymetini bildinmi Genişletmek için tıklayın... genelde bildim
abinserkan Katılımcı 3 Şbt 2015 #4,096 nestling_ dediki: genelde bildim Genişletmek için tıklayın... inşallah her zaman bilmeni dilerim, bilmeyen çok bu hayyat ta elindekilerin kıymetini
nestling_ dediki: genelde bildim Genişletmek için tıklayın... inşallah her zaman bilmeni dilerim, bilmeyen çok bu hayyat ta elindekilerin kıymetini
nestling_ NESTY-nest Özel üye 3 Şbt 2015 #4,097 abinserkan dediki: inşallah her zaman bilmeni dilerim, bilmeyen çok bu hayyat ta elindekilerin kıymetini Genişletmek için tıklayın... teşekkür ediyorum evet malesef ((
abinserkan dediki: inşallah her zaman bilmeni dilerim, bilmeyen çok bu hayyat ta elindekilerin kıymetini Genişletmek için tıklayın... teşekkür ediyorum evet malesef ((
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Şbt 2015 #4,098 Soru sormayı unutmuşsun @nestling_ canım. hemen ben devam ediyorum oyuna, sen hiçle başlayan sorumu sorarar. Sen hiç gözlüklerini takman gerekli olduğunu bilsende yerinden kalkıp gözlüğünü almaya üşendinmi?
Soru sormayı unutmuşsun @nestling_ canım. hemen ben devam ediyorum oyuna, sen hiçle başlayan sorumu sorarar. Sen hiç gözlüklerini takman gerekli olduğunu bilsende yerinden kalkıp gözlüğünü almaya üşendinmi?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Şbt 2015 #4,099 Çokk ama bu aralar lens takıyorum gözlük derdinden kurtuldum.. Sen hiç bulaşık yıkadın mı