nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Şbt 2015 #4,062 Sığacak kadar oyup içine girmişliğim var ama ev yapmadım ) Sen hiç enne sözü dinleyip tüm gün evde kaldın mı
Sığacak kadar oyup içine girmişliğim var ama ev yapmadım ) Sen hiç enne sözü dinleyip tüm gün evde kaldın mı
görünmezadam Katılımcı 2 Şbt 2015 #4,063 malesef kalmadım )) pekı sen hiç hayatın da turkceyı katlettın mı not ılkler guzeldır
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Şbt 2015 #4,064 Ben de dinleyemeyebilsem Keşke Cookk katlettim Sen hiç ucu acık olmayan antep fıstığını disinle kırdın mı
Ben de dinleyemeyebilsem Keşke Cookk katlettim Sen hiç ucu acık olmayan antep fıstığını disinle kırdın mı
görünmezadam Katılımcı 2 Şbt 2015 #4,065 kırdım pekı sen hiç arabayı alkollu kullandın mı ama gözun görmıcek sekılde
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Şbt 2015 #4,066 Alkol kullanmıyorum Sen hiç birine slm vermek için rüyamda gördüm bugün seni bahanesini kullandın mı
Gonzaless Üye 2 Şbt 2015 #4,067 selam vermek istiyorsam bahanelere sığınma gereğinde bulunmam gerekeni yaparım Sen hiç yanlış otobüse binip yanlış olduğunu sonradan fark ettin mi ?
selam vermek istiyorsam bahanelere sığınma gereğinde bulunmam gerekeni yaparım Sen hiç yanlış otobüse binip yanlış olduğunu sonradan fark ettin mi ?
Gonzaless Üye 3 Şbt 2015 #4,069 Bayılmak Olmasada bir göz pörtlemesi Bir şıçrama bir telaş bir panik Malesef oldu Sen Hiç alarmi erteleyip uyuya kaldın mı ?
Bayılmak Olmasada bir göz pörtlemesi Bir şıçrama bir telaş bir panik Malesef oldu Sen Hiç alarmi erteleyip uyuya kaldın mı ?
dderya kOkOşŞ V.I.P 3 Şbt 2015 #4,070 Hayirrrr alarm gibiyim kendim zaten Sen hic Beyonce dansı yaptın mı alttaki ?