cemree =)=) V.I.P 24 Mys 2015 #4,201 evett sen hiç mesajı/aramayı gördüğün halde görmemiş gibi aaa hiç görmedim dedin mi
dderya kOkOşŞ V.I.P 25 Mys 2015 #4,202 çoook yapıyorum sen hiç bilgisayarına çay kahve falan döktün mü alttaki?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 25 Mys 2015 #4,203 Evet Sen hiç kötüyken, iyiymiş gibi davranmaya çalıştın mı?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 26 Mys 2015 #4,204 evet davranmak zorunda olduğum zamanlar çok olmuştur.. senin hiç randevuna geç kaldığın halde acele etmeden hazırlandığın oldumu
evet davranmak zorunda olduğum zamanlar çok olmuştur.. senin hiç randevuna geç kaldığın halde acele etmeden hazırlandığın oldumu
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mys 2015 #4,205 Karşı tarafın geç kalacağına eminsem evet Sen hiç korkmadın mı?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Mys 2015 #4,206 Korktum çok korktum .. sen hiç sevdiğin birini kaybettin mi ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mys 2015 #4,207 Evet Sen hiç kaybettiğin sevdiğini hala özlüyor musun?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Mys 2015 #4,208 sevdiğin insanları kaybettiğinde her zaman özlersin .. sen hiç bir insana hem çok yakın hemde çok uzak oldun mu ?
sevdiğin insanları kaybettiğinde her zaman özlersin .. sen hiç bir insana hem çok yakın hemde çok uzak oldun mu ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mys 2015 #4,209 Evet yaklaştıkça aslında ne kadar az tanıdığımı fark ettiğim oldu.. Sen hiç kaybettiğin sevdiğinin yerini başka bir şeyle doldurmaya çalıştın mı?
Evet yaklaştıkça aslında ne kadar az tanıdığımı fark ettiğim oldu.. Sen hiç kaybettiğin sevdiğinin yerini başka bir şeyle doldurmaya çalıştın mı?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Mys 2015 #4,210 Hayır dolmaz ki zaten sadece kendimi kandırmış olurum . sen hiç söylemek istediklerinin tam aksini söyledin mi ?
Hayır dolmaz ki zaten sadece kendimi kandırmış olurum . sen hiç söylemek istediklerinin tam aksini söyledin mi ?