_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mys 2015 #4,211 Ama doğa boşluğu sevmez derler.. Hayır ben genelde düşündüğümü pat diye söylüyorum gereksiz bir dürüstlükle Sen hiç radikal kararlar verdin mi?
Ama doğa boşluğu sevmez derler.. Hayır ben genelde düşündüğümü pat diye söylüyorum gereksiz bir dürüstlükle Sen hiç radikal kararlar verdin mi?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Mys 2015 #4,212 _nehir_ dediki: Ama doğa boşluğu sevmez derler.. Hayır ben genelde düşündüğümü pat diye söylüyorum gereksiz bir dürüstlükle Sen hiç radikal kararlar verdin mi? Genişletmek için tıklayın... Boşluk yok ki Teoride evet pratikte pek sayılmaz sen hiç hayal kırıklığına uğradın mı ?
_nehir_ dediki: Ama doğa boşluğu sevmez derler.. Hayır ben genelde düşündüğümü pat diye söylüyorum gereksiz bir dürüstlükle Sen hiç radikal kararlar verdin mi? Genişletmek için tıklayın... Boşluk yok ki Teoride evet pratikte pek sayılmaz sen hiç hayal kırıklığına uğradın mı ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mys 2015 #4,213 RUZG4R dediki: Boşluk yok ki Teoride evet pratikte pek sayılmaz Genişletmek için tıklayın... Derin ve kaçamak bir cevap Uğradım evet Sen hiç hayal kırıklığına uğradın mı?
RUZG4R dediki: Boşluk yok ki Teoride evet pratikte pek sayılmaz Genişletmek için tıklayın... Derin ve kaçamak bir cevap Uğradım evet Sen hiç hayal kırıklığına uğradın mı?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Mys 2015 #4,214 Ben hayal kırıklığına uğrattım .çok kötü bir duygu hele karşındaki çok önemsediğin biriyse . Sen hiç birisini hayal kırıklığına uğrattın mı ?
Ben hayal kırıklığına uğrattım .çok kötü bir duygu hele karşındaki çok önemsediğin biriyse . Sen hiç birisini hayal kırıklığına uğrattın mı ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mys 2015 #4,215 Mutlaka ben de uğratmışımdır, beklenti varsa hayal kırıklığı kaçınılmaz.. Sen hiç akışına bıraktın mı?
Mutlaka ben de uğratmışımdır, beklenti varsa hayal kırıklığı kaçınılmaz.. Sen hiç akışına bıraktın mı?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mys 2015 #4,217 Sadece duygularıma dayanarak hareket etmem pek.. Sen hiç duyguların çok değişken ve güvenilmez olduklarını düşündün mü?
Sadece duygularıma dayanarak hareket etmem pek.. Sen hiç duyguların çok değişken ve güvenilmez olduklarını düşündün mü?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 27 Mys 2015 #4,218 Duygular zaten değişkendir ..Bazen kendimizi öyle şartlar içinde buluruz ki bu kaçınılmazdır .Ama buna güvenilmez demek pek doğru olmaz . sen hiç duygularının güvensiz olduğunu düşündün mü ?
Duygular zaten değişkendir ..Bazen kendimizi öyle şartlar içinde buluruz ki bu kaçınılmazdır .Ama buna güvenilmez demek pek doğru olmaz . sen hiç duygularının güvensiz olduğunu düşündün mü ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 27 Mys 2015 #4,219 Evet ya ben karşımdaki insandan pat diye soğuyabiliyorum mesela, sevmem hiç bu huyumu.. Sen hiç karşındakinin bir sözüne buz gibi oldun mu?
Evet ya ben karşımdaki insandan pat diye soğuyabiliyorum mesela, sevmem hiç bu huyumu.. Sen hiç karşındakinin bir sözüne buz gibi oldun mu?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 27 Mys 2015 #4,220 olmuşumdur illaki sen hiç düşünmeden söylenen sözlerin üstünde durdun mu ?