Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Mys 2015 #4,232 Bir kere yapmıştım galiba öyle birşey Sen hiç makarnaya şeker serptin mi ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Mys 2015 #4,234 evet sen hiç bu saatte ne yesem ki diye düşündün mü?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Mys 2015 #4,237 evet Sen hiç birisine sen uyuyorsun ben çalışıyorum diye sitem ettin mi
dderya kOkOşŞ V.I.P 2 Hzr 2015 #4,238 Sabahlayarak ders calısmak zorunda kaldığımda evdekilere sitem etmişliğim vardır evet Sen hiç hevesle yapıp içmek için sabırsızlandığın kahveyi, tam ilk yudumu alacakken döktün mü alttaki
Sabahlayarak ders calısmak zorunda kaldığımda evdekilere sitem etmişliğim vardır evet Sen hiç hevesle yapıp içmek için sabırsızlandığın kahveyi, tam ilk yudumu alacakken döktün mü alttaki
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 2 Hzr 2015 #4,240 evet ama maalesef beni dinlemedi ve geçti.. sen hiç bir gökdelenin en üst katının dış pencerisini dış taraftan silmek istedinmi..he
evet ama maalesef beni dinlemedi ve geçti.. sen hiç bir gökdelenin en üst katının dış pencerisini dış taraftan silmek istedinmi..he