_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 27 Mys 2015 #4,221 En çok onların üstünde durmak lazım aslında, bilinçaltı sonuçta.. Sen hiç yarın ne giysem diye düşündün mü ? Çok acayip bir hava var şu an
En çok onların üstünde durmak lazım aslında, bilinçaltı sonuçta.. Sen hiç yarın ne giysem diye düşündün mü ? Çok acayip bir hava var şu an
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 27 Mys 2015 #4,222 Hiç düşünmedim ..gerçekten sen hiç gazetedeki resimlere sakal bıyık çizdin mi
dderya kOkOşŞ V.I.P 27 Mys 2015 #4,223 Sakal bıyıktan ötesini de çizdim Sen hic otobüste yaşlılar olsa bile oturmaya devam ettin mi ? (gençlerin de yorgun hissetmeye hakkı vardır)
Sakal bıyıktan ötesini de çizdim Sen hic otobüste yaşlılar olsa bile oturmaya devam ettin mi ? (gençlerin de yorgun hissetmeye hakkı vardır)
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 27 Mys 2015 #4,224 kesinlikle ihmal emediğim bir durumdur.. sen hiç rüyanda uçtunmu..?
OBir MEB Özel üye 28 Mys 2015 #4,226 Çok kez olmuştur. Sen hiç farklı renk çorap giydin mi uyku sersemiyle?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Mys 2015 #4,227 Giymedim Sen hiç üstünden tır geçmiş kadar yorgun hissettin mi ?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Mys 2015 #4,229 Evett Abime Git Artık Evlen de Kurtulayım Senden Diyorum Yok Evlenmiyor Sen Hiç Nikah Masasında Reddedilen Gelin/Damat Gördün mü ?
Evett Abime Git Artık Evlen de Kurtulayım Senden Diyorum Yok Evlenmiyor Sen Hiç Nikah Masasında Reddedilen Gelin/Damat Gördün mü ?