_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ags 2015 #4,371 Eveeet ) Sen hiç bütün gün bisiklet sürdün mü?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 19 Ags 2015 #4,372 Sürüyordum eskiden iyice vazgeçmis hissettim herseyden kendimi bak simdi Sen hic sabah olmasin istedin mi
Sürüyordum eskiden iyice vazgeçmis hissettim herseyden kendimi bak simdi Sen hic sabah olmasin istedin mi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ags 2015 #4,373 evet.. sen hiç uçan balonda sepete değilde balonun üstüne binmek istedinmi..?
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 20 Ags 2015 #4,374 hayır... sen hiç en yüksekten kendini aşağıya bırakmak ve daha sonra kuş gibi uçup gitmek istedin mi?
hayır... sen hiç en yüksekten kendini aşağıya bırakmak ve daha sonra kuş gibi uçup gitmek istedin mi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 20 Ags 2015 #4,375 Çocukken evet. Sen hiç ayakta uyudun mu?
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 21 Ags 2015 #4,376 sanırım evet. sen hiç, bir şeyler icat etmek istedin mi?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 24 Ags 2015 #4,377 evet ama her icadım benden önce icat edilmiş meğer.. sen hiç saklanbaç oynarken ebenin arkasında durdunmu??
evet ama her icadım benden önce icat edilmiş meğer.. sen hiç saklanbaç oynarken ebenin arkasında durdunmu??
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 25 Ags 2015 #4,378 Sanırım olmuştur gibi gibi Sen hiç boğulma tehlikesi atlattın mı. ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 31 Ags 2015 #4,379 Evet küçük yaşta yüzme öğrenirken atlatmıştım bir tehlike. Sen hiç uyumadan sabahladın mı?