YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 1 Eyl 2015 #4,381 Acımaz mı çoook hemde Alttaki sen hiç tek ayak üstünde bekleme cezası aldın mı?
dderya kOkOşŞ V.I.P 1 Eyl 2015 #4,382 Ayyy almaz olur muyum ne kadar vicdansız insafsız bi kadındı.. Sen hiç kediler tarafından tırmalandın mı?
Ayyy almaz olur muyum ne kadar vicdansız insafsız bi kadındı.. Sen hiç kediler tarafından tırmalandın mı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Eyl 2015 #4,383 Eveettt :/ Sen hic bi gram keyfin yokken gülmek zorunda kaldın mı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 1 Eyl 2015 #4,384 Evet Sen hiç rüyanda kaçmak isterken kendini çok yorgun hissedip kaçamadın mı? Soru mükemmel ifade edildi
Evet Sen hiç rüyanda kaçmak isterken kendini çok yorgun hissedip kaçamadın mı? Soru mükemmel ifade edildi
cemree =)=) V.I.P 1 Eyl 2015 #4,385 Evet çok oluyor tam yakalanırkende uyanıyorum Sen hiç istediğin şeyler olmadığında ağladın mı?
cemree =)=) V.I.P 1 Eyl 2015 #4,387 Hayır çünkü o zaman hayat sıkıcı olur anlık yaşamak bazen en doğrusu Alttaki sen hiç yeni duyup sevdiğin bir şarkıyı bıkana kadar dinledin mi
Hayır çünkü o zaman hayat sıkıcı olur anlık yaşamak bazen en doğrusu Alttaki sen hiç yeni duyup sevdiğin bir şarkıyı bıkana kadar dinledin mi
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 2 Eyl 2015 #4,389 Evet Sen hiç bende şu şarki yarişmalarinda olmaliyim dedin mi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Eyl 2015 #4,390 Hayır hiç aklıma bile gelmedi. Sen hiç yeterrrr yoruldum artık desende yinede güçlü kalmak zorunda kaldınmı?
Hayır hiç aklıma bile gelmedi. Sen hiç yeterrrr yoruldum artık desende yinede güçlü kalmak zorunda kaldınmı?