nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Eyl 2015 #4,392 Evet Sen hiç kulaginda kulaklikla uyuyakalip gürültülü bi müzikle irkildin mi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 2 Eyl 2015 #4,393 Evet resmen yaşadım bunu Sen hiç evden kaçtın mı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Eyl 2015 #4,394 Cocuktum kacarsan sözünü dinletirsin dediler kandım bulunacağımdan emin olmasam kaçmazdım Sen hiç karsindan gelen tanudiğa gorunmek istemeyip karsi kaldirima gectin mi
Cocuktum kacarsan sözünü dinletirsin dediler kandım bulunacağımdan emin olmasam kaçmazdım Sen hiç karsindan gelen tanudiğa gorunmek istemeyip karsi kaldirima gectin mi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 2 Eyl 2015 #4,395 Birkaç kez masumdu ama niyet. Sen hiç kafanla kapı camı kırdın mı ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 2 Eyl 2015 #4,397 Evet Sen hiç sonunu düşünen kahraman olamaz dedin mi birine?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Eyl 2015 #4,398 Evet Sen hic bulent ersoyun sarkilariyla costun mu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 2 Eyl 2015 #4,399 Evet Sen hiç saç baş kavga ettin mi biriyle
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Eyl 2015 #4,400 Hayir ben konusarak hallediyorum Sen hic kocaman bir off cektin mi