dderya kOkOşŞ V.I.P 10 Eyl 2015 #4,411 Uuuuu her türlü huysuzluk bendeydi Alttaki sen hiç çay bardağinı elinden düşürüp üstüne çay döktün mü?
Uuuuu her türlü huysuzluk bendeydi Alttaki sen hiç çay bardağinı elinden düşürüp üstüne çay döktün mü?
dderya kOkOşŞ V.I.P 11 Eyl 2015 #4,413 Ilginc ama oldu gercekten Sen hiç derse geç kaldığın sabah çok yavaş giden minibüsten, inmen gereken yerden çok daha önce inip yoluna koşarak devam ettin mi
Ilginc ama oldu gercekten Sen hiç derse geç kaldığın sabah çok yavaş giden minibüsten, inmen gereken yerden çok daha önce inip yoluna koşarak devam ettin mi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 12 Eyl 2015 #4,414 Etmedim Sen hiç zapping yöntemiyle 3 diziyi birden izlemeye çalıştın mı?
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Eyl 2015 #4,415 Uuuuu 1 tanesine bile tahammül edemiyorum Sen hiç yolda yürürken koçan mısır yedin mi alttaki ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Eyl 2015 #4,418 Evet rüyamdayken ama Sen hiç defalarca aynı kabusu gördün mü? Gördüysen neydi?
OBir MEB Özel üye 13 Eyl 2015 #4,419 Evet gördüm. Anlatmak istemiyorum. Sen hiç tutulan balığı suya saldin mı ölmesin diye? Ben az önce yaptım.
Evet gördüm. Anlatmak istemiyorum. Sen hiç tutulan balığı suya saldin mı ölmesin diye? Ben az önce yaptım.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Eyl 2015 #4,420 Yapmadım Sen hiç büyükbaş hayvanı kesilirken gördün mü?