YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 2 Ekm 2015 #4,433 Çok eskiden daha uzun süreler bile oldu. Sen hiç daha aydınlanmadan uyanıp ertesi gün akşam olduğunu sandın mı?
Çok eskiden daha uzun süreler bile oldu. Sen hiç daha aydınlanmadan uyanıp ertesi gün akşam olduğunu sandın mı?
patik Özel Üye Özel üye 2 Ekm 2015 #4,434 Evet iki gün önce aynen o anı yaşadım. Sen hiç önüne gelen her şeyi yediğin halde acaba ben niye kilo akıyorum diye araştırdın mı?
Evet iki gün önce aynen o anı yaşadım. Sen hiç önüne gelen her şeyi yediğin halde acaba ben niye kilo akıyorum diye araştırdın mı?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 4 Ekm 2015 #4,437 Çok dedim. Sen hiç bir çocuğa masal okurken uyudun mu?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Ekm 2015 #4,438 Evet Sen hic arabada radyodaki bi parcaya takilip inmen gerektigi halde bitsin diye bekledin mi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ekm 2015 #4,439 Hayır Sen hiç nevrin dönüp evini bulamadığın oldu mu?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 5 Ekm 2015 #4,440 Hayır Sen hiç kapıda kalıp çilingir çağırdın mı?