YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ekm 2015 #4,441 3 kez hemde Sen hiç ranzadan veya yataktan düştün mü uyurken?
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ekm 2015 #4,442 Evet Sen hiç kahveyi istemeden soğutup, soğuduğu halde içtin mi?
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ekm 2015 #4,445 Uyudum hatta kocaman bi tavşanım var onunlada uyumuştum oyy Sen hiç kendini bile bile hasta edip, rapor aldın mı?
Uyudum hatta kocaman bi tavşanım var onunlada uyumuştum oyy Sen hiç kendini bile bile hasta edip, rapor aldın mı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ekm 2015 #4,446 Hayir canima kolay kolay kiyamam ben Sen hic balik tutmaya gittin mi
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ekm 2015 #4,448 Yapmadim ama cok güzel yerim Sen hic fisi prize takarken elektriğe kapildin mi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ekm 2015 #4,449 Yok ama eskiden direkt tel sokmuştum priz deliğine baya bi fena yapmıştı. Sen hiç elindeki bir eşyayı aradın mı?
Yok ama eskiden direkt tel sokmuştum priz deliğine baya bi fena yapmıştı. Sen hiç elindeki bir eşyayı aradın mı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ekm 2015 #4,450 Evet Sen hic sezenin sarkilariyla duygusallaştın mı