YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ekm 2015 #4,451 Ooo bir dönem aşıktım kadına. Sen hiç film izlerken istemsiz şekilde gözünden yaş geldi mi?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ekm 2015 #4,452 Ben cabuk aglarim filmlerdee ama evet evet istemsiz haller onlar Sen hic filmdeki karaktere sinirlenip elindekini firlattin mi
Ben cabuk aglarim filmlerdee ama evet evet istemsiz haller onlar Sen hic filmdeki karaktere sinirlenip elindekini firlattin mi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ekm 2015 #4,453 Evet Sen hiç kalabalık bir yerde kayıp düştün mü?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ekm 2015 #4,455 Çoook Sen hiç balkonda uyuyup kaldın mı sabaha kadar ?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ekm 2015 #4,456 hayır.. sen hiç pencereden aşağıya bakarken ağzından sakızını düşürdünmü.???
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 7 Ekm 2015 #4,458 evet emde çok kez. Sen hiç bu konuya yazmak istediğinde yazacak bir şey bulabildin mi?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ekm 2015 #4,460 hayır kullanmadım .. ilkokulda seninle dalga geçtiler hiç..