Celal28- Forum Gururu 5 Mys 2007 #132 Hiç Dinlemem Ama Güzel Bir Sesi Var Bildiğim Kadarıyla Birazda Hoş Bir Kadın İsmail Yk
Celal28- Forum Gururu 5 Mys 2007 #134 Tek Kelimeyle Harika Bir Sanatçı Ama Nedense Bütün Kliplerinde Koşuyor Hep Demet Akalın
Celal28- Forum Gururu 5 Mys 2007 #136 Hiç Dinlemem Sevmem Bile Bir Yandım Şarkısı Var Başka Dinlemem Seda Sayan
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Mys 2007 #137 ben de bunu dinlemem sanatçı gibi gelmiyor bana sadece sabah programları ile hatırlayacam onu Sertap Erener
ben de bunu dinlemem sanatçı gibi gelmiyor bana sadece sabah programları ile hatırlayacam onu Sertap Erener
Celal28- Forum Gururu 5 Mys 2007 #138 İdare Eder Şu Birinci Olduğumuz Zaman Sevmiştim Şimdi Unuttum Bile Nihat Doğan
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Mys 2007 #139 ıyy ya nerden buluosun bunları Seda Sayan ile birlikteliği sayesinde bir kaç sayesinde duydum sadece ama dinlemem İbrahim Tatlıses
ıyy ya nerden buluosun bunları Seda Sayan ile birlikteliği sayesinde bir kaç sayesinde duydum sadece ama dinlemem İbrahim Tatlıses
Celal28- Forum Gururu 5 Mys 2007 #140 İdare eder yeni şarkılarında iş yok ama eski şarkıları tek kelimeyle harika İbrahim Erkal