YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Tem 2007 #162 Kiimler olduklarını bilmiyorum ama iyi bişeydir heralde Kıraç
E EsteLya Aktif 20 Tem 2007 #164 Harika bi ses insanin bütün stressini aliyor. Tüh kahretsin yine Özcan Deniz geldi aklima Özcan Deniz?
Harika bi ses insanin bütün stressini aliyor. Tüh kahretsin yine Özcan Deniz geldi aklima Özcan Deniz?
sherry V.I.P V.I.P 21 Tem 2007 #165 Zaten bu oyunda hep aklında Estelya ama benim pek aklıma gelmiyor Zara
E EsteLya Aktif 21 Tem 2007 #168 Umarim ciddi degilsin Ahbeabi Özcan Denizi tanimayani cizerimm Haluk Levent o da kimmis hababam sinifinda hiç oynadimi? Özcan Deniz (sen cikartana kadar )
Umarim ciddi degilsin Ahbeabi Özcan Denizi tanimayani cizerimm Haluk Levent o da kimmis hababam sinifinda hiç oynadimi? Özcan Deniz (sen cikartana kadar )
ahbeabi Uzman 21 Tem 2007 #169 Ha Çıkarttım O Bizim Ünlü Sanatcı özcandan bahsediyon. Ya Başta desene Himmet abi rölünde oynayıp o altınları defalarca saydığını Çok Gıcığım dimi
Ha Çıkarttım O Bizim Ünlü Sanatcı özcandan bahsediyon. Ya Başta desene Himmet abi rölünde oynayıp o altınları defalarca saydığını Çok Gıcığım dimi
E EsteLya Aktif 21 Tem 2007 #170 ahbeabi dediki: Ha Çıkarttım O Bizim Ünlü Sanatcı özcandan bahsediyon. Ya Başta desene Himmet abi rölünde oynayıp o altınları defalarca saydığını Çok Gıcığım dimi Genişletmek için tıklayın... Evet çok ama çoookk giciksin, benim hatirladigim kadariyla inek Saban rölüyle oynuyordu
ahbeabi dediki: Ha Çıkarttım O Bizim Ünlü Sanatcı özcandan bahsediyon. Ya Başta desene Himmet abi rölünde oynayıp o altınları defalarca saydığını Çok Gıcığım dimi Genişletmek için tıklayın... Evet çok ama çoookk giciksin, benim hatirladigim kadariyla inek Saban rölüyle oynuyordu