ahbeabi Uzman 9 Ekm 2007 #261 Ne ayıbı sevilecek başka sanatçımı varmışta sen sevmemişsin değilmi? Erkin Koray
E EsteLya Aktif 9 Ekm 2007 #262 Yaslanmis , saclari baya bi dökülmüs toplam iki tel saci kalmis ama harika bi sesi var Serdem Coskun
Celal28- Forum Gururu 12 Ekm 2007 #263 Tek Bir Şarkısını Seviyorum Onuda Bana Hediye Oldu Diye " Hey Sana Diyorum" adlı parçasını seviyorum Burak KUt
Tek Bir Şarkısını Seviyorum Onuda Bana Hediye Oldu Diye " Hey Sana Diyorum" adlı parçasını seviyorum Burak KUt
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Ekm 2007 #264 sarkilarini ara sira dinlerim mustafa yildiz dogan
çılgınım_www Forum Tutkunu 15 Ekm 2007 #265 valla bu adamın söylediği şarkıları pek dinlemedim ... adamı da pek tanımıyom ... eee geriye ne kaldı ... yorumsuz demek ... Ahmet Kaya (sanatçının kendisini değilde şarkılarını seviom hehe)
valla bu adamın söylediği şarkıları pek dinlemedim ... adamı da pek tanımıyom ... eee geriye ne kaldı ... yorumsuz demek ... Ahmet Kaya (sanatçının kendisini değilde şarkılarını seviom hehe)
çılgınım_www Forum Tutkunu 16 Ekm 2007 #268 iyice bozdu kendinide şarkılarınıda dinlemiyom ama içten bir sesi var .. Yıldız Tilbe
E EsteLya Aktif 17 Ekm 2007 #269 Egerki Özcan kendini bozdu diyorsan valla Yildiz Tilbeye ne denmeli Kadinin her yeri bozuk üstelik hafifte yamuk Ahmet Safak
Egerki Özcan kendini bozdu diyorsan valla Yildiz Tilbeye ne denmeli Kadinin her yeri bozuk üstelik hafifte yamuk Ahmet Safak