arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Arl 2011 #371 sevmem,yaşamın hatası gibi bişey o kişi mustafa özarslan
felsefe_mi ...!... Özel üye 7 Arl 2011 #374 Çirkin ama sarkilari güzel severim keratayi. sagopa kajmer?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Arl 2011 #375 şarkılarında bol bol küfür eden rap çı..Dinlemiyorum Ajda Pekkan
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Arl 2011 #377 Sevdiğim seslerdendir bir ara Senden Öğrendim şarkısını çok dinlerdim. Özlem Özdil....
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Arl 2011 #378 arz-ı hal dediki: sevmem,yaşamın hatası gibi bişey o kişi Genişletmek için tıklayın... Sago nun sadece şarkı sözlerini bir kere okusan Hatayı bulursun.. RUZG4R dediki: şarkılarında bol bol küfür eden rap çı..Dinlemiyorum Genişletmek için tıklayın... Bahsettiğin eski sago..Artık üstad modunda..Dinle dai..
arz-ı hal dediki: sevmem,yaşamın hatası gibi bişey o kişi Genişletmek için tıklayın... Sago nun sadece şarkı sözlerini bir kere okusan Hatayı bulursun.. RUZG4R dediki: şarkılarında bol bol küfür eden rap çı..Dinlemiyorum Genişletmek için tıklayın... Bahsettiğin eski sago..Artık üstad modunda..Dinle dai..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Arl 2011 #379 eFSaNe_KaRTaL dediki: Bahsettiğin eski sago..Artık üstad modunda..Dinle dai.. Genişletmek için tıklayın... Hımm o zaman bir dinleyeyim.. Sezen Aksu..♥
eFSaNe_KaRTaL dediki: Bahsettiğin eski sago..Artık üstad modunda..Dinle dai.. Genişletmek için tıklayın... Hımm o zaman bir dinleyeyim.. Sezen Aksu..♥
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Arl 2011 #380 ooo sevilmez mi?hele de keskin bıçak şarkısına bayılırım demet akalın?