Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Arl 2011 #421 Bu kalp seni unuturmu çok güzel bir şarkısıdır. Ergün Efe
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Arl 2011 #425 Adresinde yoklugunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip desem Nilüfer
Adresinde yoklugunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip desem Nilüfer
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 21 Arl 2011 #427 Candan Erçetin'ne karşı çok değişkenim bazı şarkılarını zevkle dinliyorum..Bazıları ise hiç bana hitap etmiyor..Yinede Türkiye'nin kemikleşmiş şarkıcılarından biri olduğunu düşünüyorum. Zara
Candan Erçetin'ne karşı çok değişkenim bazı şarkılarını zevkle dinliyorum..Bazıları ise hiç bana hitap etmiyor..Yinede Türkiye'nin kemikleşmiş şarkıcılarından biri olduğunu düşünüyorum. Zara
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Arl 2011 #428 Elif çok güzel bir eserdir çokta güzel yorumlar Zara Funda Arar
Gizemli Cadi Forum Gururu 21 Arl 2011 #429 Çok severim fundayı..Vazgeçilmezlerim arasındadır...başka bir vazgeilmezim..volkan konak...?;
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Arl 2011 #430 sana katılıyorum Gizemli özellikle senden ögrendim takıntım olmuştu ilk çıktığında. Mimoza Çicegim Sezen Aksu
sana katılıyorum Gizemli özellikle senden ögrendim takıntım olmuştu ilk çıktığında. Mimoza Çicegim Sezen Aksu