GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 6 Ags 2013 #462 Daha çocuk neden bu kadar abartıyorlar anlamış değilim Orhan Ölmez
~meLek~ GalataSaray'ım 6 Ags 2013 #463 TeBeSSüm dediki: Daha çocuk neden bu kadar abartıyorlar anlamış değilim Orhan Ölmez Genişletmek için tıklayın... Çocuk mocuk ama..seviliyor..seside fena değil şahsen.13-14 yaşında internette ünlü olmaya başladı.o kadarki tutuldu...) Orhan ölmez'e gelince dahaönce şarkılarını hiç dinlemedim ama ismini duymuştum. Emre altuğ
TeBeSSüm dediki: Daha çocuk neden bu kadar abartıyorlar anlamış değilim Orhan Ölmez Genişletmek için tıklayın... Çocuk mocuk ama..seviliyor..seside fena değil şahsen.13-14 yaşında internette ünlü olmaya başladı.o kadarki tutuldu...) Orhan ölmez'e gelince dahaönce şarkılarını hiç dinlemedim ama ismini duymuştum. Emre altuğ
Aries Katılımcı 6 Ags 2013 #466 Asi MeLeK dediki: Şarkılarını severim..ve sıklıkla dinlerim One direction Genişletmek için tıklayın... Ona yorum yapılmaz . Ergen müzikleri Duman.
Asi MeLeK dediki: Şarkılarını severim..ve sıklıkla dinlerim One direction Genişletmek için tıklayın... Ona yorum yapılmaz . Ergen müzikleri Duman.
mihrimah turquoise Özel üye 7 Ags 2013 #467 duman başlı başına kendini anlatıyor zaten yoruma ne hacet... eflatun
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Ock 2014 #470 Eski şarkılarına hastayım ama son dönemlerini beğendiğim söylenemez. Bence zirvedeyken bırakmalı artık müziği... Sıla???
Eski şarkılarına hastayım ama son dönemlerini beğendiğim söylenemez. Bence zirvedeyken bırakmalı artık müziği... Sıla???