yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Ock 2022 #22 merakettim dediki: Hangisi mutluysa o çok konuşur Genişletmek için tıklayın... sen hic evli erkegin mutlu oldugunu gördünmü ??
merakettim dediki: Hangisi mutluysa o çok konuşur Genişletmek için tıklayın... sen hic evli erkegin mutlu oldugunu gördünmü ??
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 13 Ock 2022 #23 yilmaz27 dediki: sen hic evli erkegin mutlu oldugunu gördünmü ?? Genişletmek için tıklayın... bazı arkadaşlar kendini feda etti denedi fakat olmadı..
yilmaz27 dediki: sen hic evli erkegin mutlu oldugunu gördünmü ?? Genişletmek için tıklayın... bazı arkadaşlar kendini feda etti denedi fakat olmadı..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Ock 2022 #24 merakettim dediki: Hangisi mutluysa o çok konuşur Genişletmek için tıklayın... Hahaa meraklı ne alaka şimdi bu mutlu insan zaten çok konuşmazlar ki yilmaz27 dediki: sen hic evli erkegin mutlu oldugunu gördünmü ?? Genişletmek için tıklayın... Ay komşum allah senı davul etsin emı bunu bir kadın dese tamam derim ve bunu diyen bir erkek ve oda benim komşum
merakettim dediki: Hangisi mutluysa o çok konuşur Genişletmek için tıklayın... Hahaa meraklı ne alaka şimdi bu mutlu insan zaten çok konuşmazlar ki yilmaz27 dediki: sen hic evli erkegin mutlu oldugunu gördünmü ?? Genişletmek için tıklayın... Ay komşum allah senı davul etsin emı bunu bir kadın dese tamam derim ve bunu diyen bir erkek ve oda benim komşum