KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Ksm 2012 #452 Sana hep soylemek istiyorum dilimin ucuna gelip gelip gidiyor...sol yanimda sen varsin...
felsefe_mi ...!... Özel üye 17 Ksm 2012 #453 Keşke bir daha karşılama çıksan, vallahi söylemek isteklerim içimde kaldı ahh be sakinleştirmek için araya girmeyeceklerdi, bu ülkede niye haklı olan hemen susturulur ki
Keşke bir daha karşılama çıksan, vallahi söylemek isteklerim içimde kaldı ahh be sakinleştirmek için araya girmeyeceklerdi, bu ülkede niye haklı olan hemen susturulur ki
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 17 Ksm 2012 #454 Ne doğru karar vermişiz. Ya akışına bıraksaydık olayı, düşünemiyorum bile )))
BeReNN Alyam? Özel üye 17 Ksm 2012 #455 Platonik aşkım idare et beni yaptıklarım ve yapacaklarım için
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 17 Ksm 2012 #459 RüzqαrqüŁü dediki: Canımı al ya rab... Genişletmek için tıklayın... Tövbe estağfurullah..lafa bak ...=BB
RüzqαrqüŁü dediki: Canımı al ya rab... Genişletmek için tıklayın... Tövbe estağfurullah..lafa bak ...=BB
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Ksm 2012 #460 RüzqαrqüŁü dediki: Canımı al ya rab... Genişletmek için tıklayın... Dün gece sıkça içimden geçen duygu Ama hayat herşeye rağmen devam ediyor
RüzqαrqüŁü dediki: Canımı al ya rab... Genişletmek için tıklayın... Dün gece sıkça içimden geçen duygu Ama hayat herşeye rağmen devam ediyor