Esr3 Özel Üye Özel üye 18 Ksm 2012 #471 arz-ı hal dediki: oouuwww kurtuldun desene kutlayalım bunu Genişletmek için tıklayın... Ben kutladim ama fark etmez senlede kutlarim no problem
arz-ı hal dediki: oouuwww kurtuldun desene kutlayalım bunu Genişletmek için tıklayın... Ben kutladim ama fark etmez senlede kutlarim no problem
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Ksm 2012 #472 Kusura bakma artık sen ne adım atarsan bende onu atacağım (senin bu yazdığımı okuman imkansız ama dostluk tek taraflı olmuyormuş üzgünüm.)
Kusura bakma artık sen ne adım atarsan bende onu atacağım (senin bu yazdığımı okuman imkansız ama dostluk tek taraflı olmuyormuş üzgünüm.)
Suskun V.I.P V.I.P 18 Ksm 2012 #473 Hiç bir şey tek taraflı olmaz ,işte sorunda bunu karşındakinin anlayabilmesinde(eşimde bunu okumayacak Çağladan cesaret aldım sadece )
Hiç bir şey tek taraflı olmaz ,işte sorunda bunu karşındakinin anlayabilmesinde(eşimde bunu okumayacak Çağladan cesaret aldım sadece )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Ksm 2012 #474 Suskun dediki: Hiç bir şey tek taraflı olmaz ,işte sorunda bunu karşındakinin anlayabilmesinde(eşimde bunu okumayacak Çağladan cesaret aldım sadece ) Genişletmek için tıklayın... Tek taraflı biz üzülürüz o zaman ne yapıyoruz çift taraflı olana kadar kendi haline bırakıp anlayanın anlayışına bırakacağız anlamazsada kendi bilir ablacığım Yaz boşver okumayacaklar nede olsa ;
Suskun dediki: Hiç bir şey tek taraflı olmaz ,işte sorunda bunu karşındakinin anlayabilmesinde(eşimde bunu okumayacak Çağladan cesaret aldım sadece ) Genişletmek için tıklayın... Tek taraflı biz üzülürüz o zaman ne yapıyoruz çift taraflı olana kadar kendi haline bırakıp anlayanın anlayışına bırakacağız anlamazsada kendi bilir ablacığım Yaz boşver okumayacaklar nede olsa ;
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 21 Ksm 2012 #475 tanımadan nefret ettirdiniz kendinizden,şimdi ağzınla kuş tutsan umrumda değilsin hatun kişi.
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 21 Ksm 2012 #477 Sensizlikte Çok Mutluyum Be... (Sadece Sinir Olması İçin.)
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ksm 2012 #479 Sen omrum boyunca tanidigim en serefsiz insansin...
felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Ksm 2012 #480 KıRMıZı dediki: Sen omrum boyunca tanidigim en serefsiz insansin... Genişletmek için tıklayın... birisi benim yerime söylemiş Vallahi iç sesimi okudun
KıRMıZı dediki: Sen omrum boyunca tanidigim en serefsiz insansin... Genişletmek için tıklayın... birisi benim yerime söylemiş Vallahi iç sesimi okudun