Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Ksm 2012 #462 RüzqαrqüŁü dediki: Keşke devam etmese Zeyno... Genişletmek için tıklayın... Ama keşkelerle olmuyor canım Evet devam etmese, üzülmesen, ağlamasan, canın yanmasa Mutlu olsan.. Hep -se, -sa diye bu böyle gider Hayatta hep devam eder.
RüzqαrqüŁü dediki: Keşke devam etmese Zeyno... Genişletmek için tıklayın... Ama keşkelerle olmuyor canım Evet devam etmese, üzülmesen, ağlamasan, canın yanmasa Mutlu olsan.. Hep -se, -sa diye bu böyle gider Hayatta hep devam eder.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Ksm 2012 #465 Esr3 dediki: Bazen o kadar igrenc oluyorsun ki mesela simdi Genişletmek için tıklayın... nedense papaza dediğini düşündüm
Esr3 dediki: Bazen o kadar igrenc oluyorsun ki mesela simdi Genişletmek için tıklayın... nedense papaza dediğini düşündüm
Esr3 Özel Üye Özel üye 17 Ksm 2012 #467 arz-ı hal dediki: nedense papaza dediğini düşündüm Genişletmek için tıklayın... Onunla aramda suan 300-400 km var Rabbime sükür
arz-ı hal dediki: nedense papaza dediğini düşündüm Genişletmek için tıklayın... Onunla aramda suan 300-400 km var Rabbime sükür
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Ksm 2012 #469 Esr3 dediki: Onunla aramda suan 300-400 km var Rabbime sükür Genişletmek için tıklayın... oouuwww kurtuldun desene kutlayalım bunu
Esr3 dediki: Onunla aramda suan 300-400 km var Rabbime sükür Genişletmek için tıklayın... oouuwww kurtuldun desene kutlayalım bunu