Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #291 zevzek dediki: Bildimmi yani yalan söylemem mi demiş cadı. İnanmadım ama Genişletmek için tıklayın... Neden inanmıyorsun @Uzi gel Bura cvp ver 10 kusur senedir tanıyon yalan konuşur muyum ben
zevzek dediki: Bildimmi yani yalan söylemem mi demiş cadı. İnanmadım ama Genişletmek için tıklayın... Neden inanmıyorsun @Uzi gel Bura cvp ver 10 kusur senedir tanıyon yalan konuşur muyum ben
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #292 CeSuRbEy dediki: sevdiklerimi korumak için demiş olması lazım..ya bunlar haricinde yalan söyleyende ne bilim bildiğin yalancıdır yanii Genişletmek için tıklayın... Sensin yalancı
CeSuRbEy dediki: sevdiklerimi korumak için demiş olması lazım..ya bunlar haricinde yalan söyleyende ne bilim bildiğin yalancıdır yanii Genişletmek için tıklayın... Sensin yalancı
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #293 Tatlı Cadı dediki: Sensin yalancı Genişletmek için tıklayın... sesli düşündüm be..
zevzek zevzek® Özel üye 24 Mys 2022 #294 Tatlı Cadı dediki: Neden inanmıyorsun @Uzi gel Bura cvp ver 10 kusur senedir tanıyon yalan konuşur muyum ben Genişletmek için tıklayın... Hala gel diyor ya @Enda söyledi gerçekleri hala gelin diyor
Tatlı Cadı dediki: Neden inanmıyorsun @Uzi gel Bura cvp ver 10 kusur senedir tanıyon yalan konuşur muyum ben Genişletmek için tıklayın... Hala gel diyor ya @Enda söyledi gerçekleri hala gelin diyor
zevzek zevzek® Özel üye 24 Mys 2022 #295 Tatlı Cadı dediki: Neden inanmıyorsun @Uzi gel Bura cvp ver 10 kusur senedir tanıyon yalan konuşur muyum ben Genişletmek için tıklayın... Herkes ufakta olsa yalan söylüyordur o nedenle
Tatlı Cadı dediki: Neden inanmıyorsun @Uzi gel Bura cvp ver 10 kusur senedir tanıyon yalan konuşur muyum ben Genişletmek için tıklayın... Herkes ufakta olsa yalan söylüyordur o nedenle
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #296 zevzek dediki: Herkes ufakta olsa yalan söylüyordur o nedenle Genişletmek için tıklayın... Tabi ki de Mesela bir ürün kalmadı müşteri geldi sordu yok mu dicem yarın almaya gidiyo dicem veya bu hafta alıcak dicem neydem başka yere mi kaysın müşteri bazen olur mu oluyor
zevzek dediki: Herkes ufakta olsa yalan söylüyordur o nedenle Genişletmek için tıklayın... Tabi ki de Mesela bir ürün kalmadı müşteri geldi sordu yok mu dicem yarın almaya gidiyo dicem veya bu hafta alıcak dicem neydem başka yere mi kaysın müşteri bazen olur mu oluyor
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #297 CeSuRbEy dediki: sesli düşündüm be.. Genişletmek için tıklayın... Cok sesli düşünme sen
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #299 zevzek dediki: Müşteri kaçmasın diye yalan söylüyordur Genişletmek için tıklayın... Cvp da yazcak deilim de ip ucu gibi düşünebilirsin
zevzek dediki: Müşteri kaçmasın diye yalan söylüyordur Genişletmek için tıklayın... Cvp da yazcak deilim de ip ucu gibi düşünebilirsin