zevzek zevzek® Özel üye 24 Mys 2022 #301 Tatlı Cadı dediki: Heç mi ayfonun olmadı senin Genişletmek için tıklayın... Yok olmadi kapitalizm beni ele geçirmesi
Tatlı Cadı dediki: Heç mi ayfonun olmadı senin Genişletmek için tıklayın... Yok olmadi kapitalizm beni ele geçirmesi
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #303 Benim 10 senedir peşimde nasıl tuttuysa bırakmıyor
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #304 CeSuRbEy dediki: sevdiklerini korumak için..yalan söylerim demiştir.. Genişletmek için tıklayın... Dükkanla sevdiklerimin ne alakası var yine buz gibi oldun az sıcaklaş
CeSuRbEy dediki: sevdiklerini korumak için..yalan söylerim demiştir.. Genişletmek için tıklayın... Dükkanla sevdiklerimin ne alakası var yine buz gibi oldun az sıcaklaş
zevzek zevzek® Özel üye 24 Mys 2022 #305 Must CeSuRbEy dediki: sevdiklerini korumak için..yalan söylerim demiştir.. Genişletmek için tıklayın... Müşteri kaçmasın diye bile söylüyormuş baksana
Must CeSuRbEy dediki: sevdiklerini korumak için..yalan söylerim demiştir.. Genişletmek için tıklayın... Müşteri kaçmasın diye bile söylüyormuş baksana
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Mys 2022 #306 zevzek dediki: Bildimmi yani yalan söylemem mi demiş cadı. İnanmadım ama Genişletmek için tıklayın... Yoo bilemedin zevzek dediki: Hala gel diyor ya @Enda söyledi gerçekleri hala gelin diyor Genişletmek için tıklayın... Ne zaman söyledim ya zevzek dediki: Herkes ufakta olsa yalan söylüyordur o nedenle Genişletmek için tıklayın... Mi acaba zevzek dediki: Müşteri kaçmasın diye yalan söylüyordur Genişletmek için tıklayın... Yok daha neler Tatlı Cadı dediki: Benim 10 senedir peşimde nasıl tuttuysa bırakmıyor Genişletmek için tıklayın... Kimmiş o
zevzek dediki: Bildimmi yani yalan söylemem mi demiş cadı. İnanmadım ama Genişletmek için tıklayın... Yoo bilemedin zevzek dediki: Hala gel diyor ya @Enda söyledi gerçekleri hala gelin diyor Genişletmek için tıklayın... Ne zaman söyledim ya zevzek dediki: Herkes ufakta olsa yalan söylüyordur o nedenle Genişletmek için tıklayın... Mi acaba zevzek dediki: Müşteri kaçmasın diye yalan söylüyordur Genişletmek için tıklayın... Yok daha neler Tatlı Cadı dediki: Benim 10 senedir peşimde nasıl tuttuysa bırakmıyor Genişletmek için tıklayın... Kimmiş o
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #307 neresi cvp neresi ip ucu karıştı ortalık dükkanı ben görmedim bilem..))
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #308 Ya siz nie yalan söylersiniz bi kendinize sorsanıza
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #309 Tatlı Cadı dediki: Ya siz nie yalan söylersiniz bi kendinize sorsanıza Genişletmek için tıklayın... söylememki..nerden bilim ya..
Tatlı Cadı dediki: Ya siz nie yalan söylersiniz bi kendinize sorsanıza Genişletmek için tıklayın... söylememki..nerden bilim ya..
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #310 CeSuRbEy dediki: söylememki..nerden bilim ya.. Genişletmek için tıklayın... Söylersin bence Ufakcık tefecik minicik minnacıkda olsa
CeSuRbEy dediki: söylememki..nerden bilim ya.. Genişletmek için tıklayın... Söylersin bence Ufakcık tefecik minicik minnacıkda olsa