Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #312 Uzi dediki: Doğru cevap verildi mi? Genişletmek için tıklayın... Hayır verilmedi kimse yalan söylemiyormuş
Uzi dediki: Doğru cevap verildi mi? Genişletmek için tıklayın... Hayır verilmedi kimse yalan söylemiyormuş
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #313 Tatlı Cadı dediki: Söylersin bence Ufakcık tefecik minicik minnacıkda olsa Genişletmek için tıklayın... cık demem..
Tatlı Cadı dediki: Söylersin bence Ufakcık tefecik minicik minnacıkda olsa Genişletmek için tıklayın... cık demem..
Uzi Katılımcı 24 Mys 2022 #314 Tatlı Cadı dediki: Neden inanmıyorsun @Uzi gel Bura cvp ver 10 kusur senedir tanıyon yalan konuşur muyum ben Genişletmek için tıklayın... Asla
Tatlı Cadı dediki: Neden inanmıyorsun @Uzi gel Bura cvp ver 10 kusur senedir tanıyon yalan konuşur muyum ben Genişletmek için tıklayın... Asla
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #315 Uzi dediki: Asla Genişletmek için tıklayın... Sende var ya inadıma yapar gibi dion heee Kaç kere yalan konuştuğumu duydun be
Uzi dediki: Asla Genişletmek için tıklayın... Sende var ya inadıma yapar gibi dion heee Kaç kere yalan konuştuğumu duydun be
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #316 CeSuRbEy dediki: cık demem.. Genişletmek için tıklayın... Hadi be ordan bende inandım
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #317 Tatlı Cadı dediki: Hadi be ordan bende inandım Genişletmek için tıklayın... neden bir insanın yalan söyleyemeceğine inanmıyorsun ki..söylemem
Tatlı Cadı dediki: Hadi be ordan bende inandım Genişletmek için tıklayın... neden bir insanın yalan söyleyemeceğine inanmıyorsun ki..söylemem
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #318 CeSuRbEy dediki: neden bir insanın yalan söyleyemeceğine inanmıyorsun ki..söylemem Genişletmek için tıklayın... Yok öyle biri de ondan
CeSuRbEy dediki: neden bir insanın yalan söyleyemeceğine inanmıyorsun ki..söylemem Genişletmek için tıklayın... Yok öyle biri de ondan
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #319 Tatlı Cadı dediki: Yok öyle biri de ondan Genişletmek için tıklayın... vardır da sana denk gelmemiştir..
Tatlı Cadı dediki: Yok öyle biri de ondan Genişletmek için tıklayın... vardır da sana denk gelmemiştir..
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #320 Ben 10 yaşında deilim bilion dime Eeee ne demişimdir sen onu de hele