KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 29 Mys 2021 #11 Onun bir ismi var lütfen yani
KeReM @ Özel Üye Özel üye 29 Mys 2021 #12 KuMRu dediki: Onun bir ismi var lütfen yani Genişletmek için tıklayın... Sizde zor hatırlamışsınız bende her seferinde neydi bunun adı diyorum Küçükken şeytan tüyü derdik aklıma hep o geliyor
KuMRu dediki: Onun bir ismi var lütfen yani Genişletmek için tıklayın... Sizde zor hatırlamışsınız bende her seferinde neydi bunun adı diyorum Küçükken şeytan tüyü derdik aklıma hep o geliyor
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 29 Mys 2021 #13 KeReM @ dediki: Sizde zor hatırlamışsınız bende her seferinde neydi bunun adı diyorum Küçükken şeytan tüyü derdik aklıma hep o geliyor Genişletmek için tıklayın... Oda güzelmiş
KeReM @ dediki: Sizde zor hatırlamışsınız bende her seferinde neydi bunun adı diyorum Küçükken şeytan tüyü derdik aklıma hep o geliyor Genişletmek için tıklayın... Oda güzelmiş
KeReM @ Özel Üye Özel üye 29 Mys 2021 #15 nazenin dediki: Çekimlerin harika @KeReM @ devamı bekliyoruz Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ettim, amatörce arada çekiyorum işte.
nazenin dediki: Çekimlerin harika @KeReM @ devamı bekliyoruz Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ettim, amatörce arada çekiyorum işte.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 29 Mys 2021 #16 Gayet güzel kareler yakalamışsınız arkadaşlar. Tebrikler...
KeReM @ Özel Üye Özel üye 29 Mys 2021 #19 Çağlayağmur dediki: Çekimler çok güzel kerem. Eline sağlık. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ediyorum. Zaman buldukça gittiğim yerlerde fotoğraflar da çekiyorum. Hoşuma gidenleride paylaşıyorum bu şekilde.
Çağlayağmur dediki: Çekimler çok güzel kerem. Eline sağlık. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ediyorum. Zaman buldukça gittiğim yerlerde fotoğraflar da çekiyorum. Hoşuma gidenleride paylaşıyorum bu şekilde.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Mys 2021 #20 KeReM @ dediki: Teşekkür ediyorum. Zaman buldukça gittiğim yerlerde fotoğraflar da çekiyorum. Hoşuma gidenleride paylaşıyorum bu şekilde. Genişletmek için tıklayın... Çok iyi ediyorsun sayende güzel görüntülerle içimiz açılıyor.
KeReM @ dediki: Teşekkür ediyorum. Zaman buldukça gittiğim yerlerde fotoğraflar da çekiyorum. Hoşuma gidenleride paylaşıyorum bu şekilde. Genişletmek için tıklayın... Çok iyi ediyorsun sayende güzel görüntülerle içimiz açılıyor.