KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Hzr 2021 #31 KeReM @ dediki: bu arada Malatya 'yı biliyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıklayın... Evet bazı yerlerini biliyorum Darende de rafting yapmıştık bayağı maceralı açık hava konserleri mış mış parkta oluyordu Elazığ'dan oraya izlemeye çok gittik
KeReM @ dediki: bu arada Malatya 'yı biliyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıklayın... Evet bazı yerlerini biliyorum Darende de rafting yapmıştık bayağı maceralı açık hava konserleri mış mış parkta oluyordu Elazığ'dan oraya izlemeye çok gittik
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Hzr 2021 #33 KeReM @ dediki: Ben o kadar yaşayamadım malatyayı Genişletmek için tıklayın... Yaşadığın yeri seversen bu güzellikleri görürsün
KeReM @ dediki: Ben o kadar yaşayamadım malatyayı Genişletmek için tıklayın... Yaşadığın yeri seversen bu güzellikleri görürsün
KeReM @ Özel Üye Özel üye 8 Hzr 2021 #34 Elimden geleni yapıyorum ama olmuyor Mesela araba kullanmayı çok severim ama Malatya da trafiğe çıkmak istemiyorum gibi gibi.
Elimden geleni yapıyorum ama olmuyor Mesela araba kullanmayı çok severim ama Malatya da trafiğe çıkmak istemiyorum gibi gibi.
KeReM @ Özel Üye Özel üye 20 Hzr 2021 #37 Can sıkıntısı eşimin iğneleri ile oynarken Biri aradan kafayı uzattı gibi sanki
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Hzr 2021 #38 haha bu ney cengelli ignemi )) telefon felan yokmuydu elinde oynuyacak ))
KeReM @ Özel Üye Özel üye 20 Hzr 2021 #39 yesim434 dediki: haha bu ney cengelli ignemi )) telefon felan yokmuydu elinde oynuyacak )) Genişletmek için tıklayın... Yok dikiş iğneleri, evde can sıkıntısı işte. Bizim bahçemiz yokki gülleri, çiçekleri çekelim
yesim434 dediki: haha bu ney cengelli ignemi )) telefon felan yokmuydu elinde oynuyacak )) Genişletmek için tıklayın... Yok dikiş iğneleri, evde can sıkıntısı işte. Bizim bahçemiz yokki gülleri, çiçekleri çekelim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Hzr 2021 #40 KeReM @ dediki: Yok dikiş iğneleri, evde can sıkıntısı işte. Bizim bahçemiz yokki gülleri, çiçekleri çekelim Genişletmek için tıklayın... benim Güllerim varda ama malesefki yagmur maf etmis bu aksam ekledim ektra cekip ((
KeReM @ dediki: Yok dikiş iğneleri, evde can sıkıntısı işte. Bizim bahçemiz yokki gülleri, çiçekleri çekelim Genişletmek için tıklayın... benim Güllerim varda ama malesefki yagmur maf etmis bu aksam ekledim ektra cekip ((