Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Hzr 2021 #23 KeReM @ dediki: Ek dosyayı görüntüle 81404 Genişletmek için tıklayın... Güzel kare yakalamışsın hemşo eline sağlık☺gecen senelerde ay yarışması yapılmıştı bak o yarışma şimdi olsaydı nu fotoğrafla katılırdın ☺
KeReM @ dediki: Ek dosyayı görüntüle 81404 Genişletmek için tıklayın... Güzel kare yakalamışsın hemşo eline sağlık☺gecen senelerde ay yarışması yapılmıştı bak o yarışma şimdi olsaydı nu fotoğrafla katılırdın ☺
KeReM @ Özel Üye Özel üye 7 Hzr 2021 #24 @Lelis hemşo fotoğraf çok bende canım sıkıldıkça çekiyorum birşeyler.
Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Hzr 2021 #25 KeReM @ dediki: @Lelis hemşo fotoğraf çok bende canım sıkıldıkça çekiyorum birşeyler. Genişletmek için tıklayın... Ne güzel ya bizim de gözümüz gönlümüz açılıyor işte ☺ İşten güçten iyi sıkılmaya vakit buluyon hemşo
KeReM @ dediki: @Lelis hemşo fotoğraf çok bende canım sıkıldıkça çekiyorum birşeyler. Genişletmek için tıklayın... Ne güzel ya bizim de gözümüz gönlümüz açılıyor işte ☺ İşten güçten iyi sıkılmaya vakit buluyon hemşo
KeReM @ Özel Üye Özel üye 7 Hzr 2021 #26 Lelis dediki: Ne güzel ya bizim de gözümüz gönlümüz açılıyor işte ☺ İşten güçten iyi sıkılmaya vakit buluyon hemşo Genişletmek için tıklayın... Birkaç yıldır rahatım hemşo. Isparta 'da çalıştığımda çok yoğundum. Meslekte 15 yılı devirince işler gençlere kalıyor
Lelis dediki: Ne güzel ya bizim de gözümüz gönlümüz açılıyor işte ☺ İşten güçten iyi sıkılmaya vakit buluyon hemşo Genişletmek için tıklayın... Birkaç yıldır rahatım hemşo. Isparta 'da çalıştığımda çok yoğundum. Meslekte 15 yılı devirince işler gençlere kalıyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Hzr 2021 #27 KeReM @ dediki: Birkaç yıldır rahatım hemşo. Isparta 'da çalıştığımda çok yoğundum. Meslekte 15 yılı devirince işler gençlere kalıyor Genişletmek için tıklayın... Ne mutlu sana o zaman☺
KeReM @ dediki: Birkaç yıldır rahatım hemşo. Isparta 'da çalıştığımda çok yoğundum. Meslekte 15 yılı devirince işler gençlere kalıyor Genişletmek için tıklayın... Ne mutlu sana o zaman☺
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Hzr 2021 #29 Darende fotoğrafları yok mu Somuncu Baba oralar çok güzel
KeReM @ Özel Üye Özel üye 8 Hzr 2021 #30 KuMRu dediki: Darende fotoğrafları yok mu Somuncu Baba oralar çok güzel Genişletmek için tıklayın... Aslında var ama çok beğenmedim bu fotoğrafı. Gürpınar Şelalesinde çekmiştim, gündüz uzun pozlama denemiştim ama istediğim gibi olmadı. Somuncu Baba için bakmam lazım orada çektimmi hatırlamıyorum :S bu arada Malatya 'yı biliyorsunuz sanırım.
KuMRu dediki: Darende fotoğrafları yok mu Somuncu Baba oralar çok güzel Genişletmek için tıklayın... Aslında var ama çok beğenmedim bu fotoğrafı. Gürpınar Şelalesinde çekmiştim, gündüz uzun pozlama denemiştim ama istediğim gibi olmadı. Somuncu Baba için bakmam lazım orada çektimmi hatırlamıyorum :S bu arada Malatya 'yı biliyorsunuz sanırım.