AngeL Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2007 #235 ay tesekkür ederim cok sevinirim valla hayatimda aldim en büyük armandir ne sitersen onu alirdim sana istedini söyleev araba
ay tesekkür ederim cok sevinirim valla hayatimda aldim en büyük armandir ne sitersen onu alirdim sana istedini söyleev araba
wien06 V.I.P V.I.P 20 Ksm 2007 #236 AngeL dediki: ay tesekkür ederim cok sevinirim valla hayatimda aldim en büyük armandir ne sitersen onu alirdim sana istedini söyleev araba Genişletmek için tıklayın... Rica ederim Ona Kenan Doguluyla basbasa bir yemek daveti alirdim.
AngeL dediki: ay tesekkür ederim cok sevinirim valla hayatimda aldim en büyük armandir ne sitersen onu alirdim sana istedini söyleev araba Genişletmek için tıklayın... Rica ederim Ona Kenan Doguluyla basbasa bir yemek daveti alirdim.
AngeL Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2007 #237 wien06 dediki: Rica ederim Ona Kenan Doguluyla basbasa bir yemek daveti alirdim. Genişletmek için tıklayın... tesekkür ederim canim benim bende sana tatil bileti alirdim hotel hepsi icinde iyi tatileriki kisilik ama
wien06 dediki: Rica ederim Ona Kenan Doguluyla basbasa bir yemek daveti alirdim. Genişletmek için tıklayın... tesekkür ederim canim benim bende sana tatil bileti alirdim hotel hepsi icinde iyi tatileriki kisilik ama
wien06 V.I.P V.I.P 20 Ksm 2007 #238 AngeL dediki: tesekkür ederim canim benim bende sana tatil bileti alirdim hotel hepsi icinde iyi tatileriki kisilik ama Genişletmek için tıklayın... TESEKKURLER ama cocuklara Kenanla senin bakmak lazim. Onu hayatta en cok tanismak istedigi kisiyle tanstirirdim.Kim oldugunu soylemeye gerek yok
AngeL dediki: tesekkür ederim canim benim bende sana tatil bileti alirdim hotel hepsi icinde iyi tatileriki kisilik ama Genişletmek için tıklayın... TESEKKURLER ama cocuklara Kenanla senin bakmak lazim. Onu hayatta en cok tanismak istedigi kisiyle tanstirirdim.Kim oldugunu soylemeye gerek yok
AngeL Özel Üye Özel üye 21 Ksm 2007 #239 wien06 dediki: TESEKKURLER ama cocuklara Kenanla senin bakmak lazim. Onu hayatta en cok tanismak istedigi kisiyle tanstirirdim.Kim oldugunu soylemeye gerek yok Genişletmek için tıklayın... tesekkür ederim aa tabi bakardim cocuklara seve seve hmm sana bir yeni bir makyaj seti alirdim
wien06 dediki: TESEKKURLER ama cocuklara Kenanla senin bakmak lazim. Onu hayatta en cok tanismak istedigi kisiyle tanstirirdim.Kim oldugunu soylemeye gerek yok Genişletmek için tıklayın... tesekkür ederim aa tabi bakardim cocuklara seve seve hmm sana bir yeni bir makyaj seti alirdim
wien06 V.I.P V.I.P 21 Ksm 2007 #240 AngeL dediki: tesekkür ederim aa tabi bakardim cocuklara seve seve hmm sana bir yeni bir makyaj seti alirdim Genişletmek için tıklayın... Makyaj setini esime hediye ederim Ben sana cep telefonu alirdim ama icinde sadece Kenanin numarasi kayitli olandan.
AngeL dediki: tesekkür ederim aa tabi bakardim cocuklara seve seve hmm sana bir yeni bir makyaj seti alirdim Genişletmek için tıklayın... Makyaj setini esime hediye ederim Ben sana cep telefonu alirdim ama icinde sadece Kenanin numarasi kayitli olandan.