AngeL Özel Üye Özel üye 21 Ksm 2007 #241 wien06 dediki: Makyaj setini esime hediye ederim Ben sana cep telefonu alirdim ama icinde sadece Kenanin numarasi kayitli olandan. Genişletmek için tıklayın... wow tesekkür ederim bende sana ozaman hmm esine ve sana ciransarayinda bir askam yeme ayarlatirdim
wien06 dediki: Makyaj setini esime hediye ederim Ben sana cep telefonu alirdim ama icinde sadece Kenanin numarasi kayitli olandan. Genişletmek için tıklayın... wow tesekkür ederim bende sana ozaman hmm esine ve sana ciransarayinda bir askam yeme ayarlatirdim
wien06 V.I.P V.I.P 21 Ksm 2007 #242 AngeL dediki: wow tesekkür ederim bende sana ozaman hmm esine ve sana ciransarayinda bir askam yeme ayarlatirdim Genişletmek için tıklayın... Esim cok tesekkur ediyor. Oda size bir araba aliyor soforude Kenan
AngeL dediki: wow tesekkür ederim bende sana ozaman hmm esine ve sana ciransarayinda bir askam yeme ayarlatirdim Genişletmek için tıklayın... Esim cok tesekkur ediyor. Oda size bir araba aliyor soforude Kenan
AngeL Özel Üye Özel üye 21 Ksm 2007 #243 esine cok tesekkür ederim kenan yanimda oturan olsun bende size kenan konserine bilet alirdim vip
wien06 V.I.P V.I.P 21 Ksm 2007 #244 Bu durumda sofer ben olacagim galiba Onu Kenanla tatile gonderirdim
çılgınım_www Forum Tutkunu 21 Ksm 2007 #250 valla çok iyi olur bozuldu telim onaa kocaaaaaaamaaan bir Tr bayragı alırdım balkondan aşagı assın diye
valla çok iyi olur bozuldu telim onaa kocaaaaaaamaaan bir Tr bayragı alırdım balkondan aşagı assın diye