RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 11 Tem 2014 #2,401 istemem aldıklarımı okumadım yeni anahtarları için anahtarlık
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 11 Tem 2014 #2,402 neden okumadın yeni mutfağımda yapacağım sarmalardan göndereyim o zaman
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 11 Tem 2014 #2,403 _nehir_ dediki: neden okumadın yeni mutfağımda yapacağım sarmalardan göndereyim o zaman Genişletmek için tıklayın... haha sen sarma sarmayı biliyormusun da yapacağı sarmaları için tencere alırdım
_nehir_ dediki: neden okumadın yeni mutfağımda yapacağım sarmalardan göndereyim o zaman Genişletmek için tıklayın... haha sen sarma sarmayı biliyormusun da yapacağı sarmaları için tencere alırdım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 11 Tem 2014 #2,404 aaa sarma mı dedim ben yok hazır makarna diyecektim hadi kahve yapayım bi de üstüne hazır ama
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Tem 2014 #2,408 RUZG4R dediki: keski alırdım Genişletmek için tıklayın... Kulaklarını nasıl çınlattıysam artık tahmin etmiyordum bu kadar erken bu mesajı göreceğini tatil için terlik alırım
RUZG4R dediki: keski alırdım Genişletmek için tıklayın... Kulaklarını nasıl çınlattıysam artık tahmin etmiyordum bu kadar erken bu mesajı göreceğini tatil için terlik alırım
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 25 Tem 2014 #2,409 sol kulağım çınladı kötü bişey söyledin galiba temizlikci tutardım ona
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Tem 2014 #2,410 RUZG4R dediki: sol kulağım çınladı kötü bişey söyledin galiba temizlikci tutardım ona Genişletmek için tıklayın... Kayıplarda yazdığım mesajda çınlattım işte başka herhangi bir vukuatım yok komiserim Kahve makinası alırım
RUZG4R dediki: sol kulağım çınladı kötü bişey söyledin galiba temizlikci tutardım ona Genişletmek için tıklayın... Kayıplarda yazdığım mesajda çınlattım işte başka herhangi bir vukuatım yok komiserim Kahve makinası alırım