DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 27 Tem 2014 #2,422 En güzelinden, bir şapka... Sıcaklardan korunsun diye...
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 28 Tem 2014 #2,426 tarlası senın olsun kurusundan bırazda çukulatayla kahvede olsa
r0se Forum Onuru Özel üye 28 Tem 2014 #2,427 off oof ) o tarla bnm olsa kurur kalır o tarla 1 gnde ozaman sana cikolata ve kahve alıyorum kahveyle bitter çikolata giderr
off oof ) o tarla bnm olsa kurur kalır o tarla 1 gnde ozaman sana cikolata ve kahve alıyorum kahveyle bitter çikolata giderr
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 28 Tem 2014 #2,428 fıstıklı çukulatayla gıdıor fıstık ezmesınıde denetırım sana oda guzel ben tadımlık alabılırım çukulata şeker var ama sade kahveyı sonsuza kadar alabılırım
fıstıklı çukulatayla gıdıor fıstık ezmesınıde denetırım sana oda guzel ben tadımlık alabılırım çukulata şeker var ama sade kahveyı sonsuza kadar alabılırım
r0se Forum Onuru Özel üye 28 Tem 2014 #2,429 aaa kıyamamm :/ tmm sana tatlı yok ozaman. Sade kahve ve 1tane fıstık sarma oda çok gzel oluyor yaaaaaaaa
aaa kıyamamm :/ tmm sana tatlı yok ozaman. Sade kahve ve 1tane fıstık sarma oda çok gzel oluyor yaaaaaaaa
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 28 Tem 2014 #2,430 soyle bı falcıyadamı gıtsek kahve demısken fala ınanır oldum sana baklava olmaz mı bzm meshur .)