P Papatya V.I.P V.I.P 2 Hzr 2016 #2,951 Ya bu akşam çok hoşsunuz kızlarr ona da mini mini şeyler almak istiyorm
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Hzr 2016 #2,952 Papatya dediki: Ya bu akşam çok hoşsunuz kızlarr ona da mini mini şeyler almak istiyorm Genişletmek için tıklayın... Miniyse jelibon olsun Hmm kuş alayım bugün ayrıladım bi tanesinden çok güzeldi
Papatya dediki: Ya bu akşam çok hoşsunuz kızlarr ona da mini mini şeyler almak istiyorm Genişletmek için tıklayın... Miniyse jelibon olsun Hmm kuş alayım bugün ayrıladım bi tanesinden çok güzeldi
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Hzr 2016 #2,953 Sen ne istersen onu alırım kuzum benim Bende ona bir tiyatro bileti alayım
dderya kOkOşŞ V.I.P 3 Hzr 2016 #2,956 hmmm ben de şu arabayı alırım ama önce hiç üşenmeden beni gitmek istediğim her yere götürmesi lazım üstteki üynin
hmmm ben de şu arabayı alırım ama önce hiç üşenmeden beni gitmek istediğim her yere götürmesi lazım üstteki üynin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Hzr 2016 #2,957 Bak seennnn hem hediye alıp hem kişisel amaçla kullanmak çok ilgin bir fikir gibi geldi bana. Üstteki üyeye bende bir yat alayım, denizde yaşamın tadı bir başkadır.
Bak seennnn hem hediye alıp hem kişisel amaçla kullanmak çok ilgin bir fikir gibi geldi bana. Üstteki üyeye bende bir yat alayım, denizde yaşamın tadı bir başkadır.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Hzr 2016 #2,958 ~Esinti~ dediki: durum yoruma aciksa evet... Genişletmek için tıklayın... Komik. ...