dderya kOkOşŞ V.I.P 13 Tem 2016 #2,971 bir kutu tarçınlı kurabiye (istersen bu sarmanı gerçekten saahiplendirebilirim sana kuzucum)
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Tem 2016 #2,973 dderya dediki: bir kutu tarçınlı kurabiye (istersen bu sarmanı gerçekten saahiplendirebilirim sana kuzucum) Genişletmek için tıklayın... Çok tatlı kuzum ama benim onunla ilgilenecek kadar vaktim olacağını sanmıyorum ne yazık ki daha yolumu zor buluyorum ben kafamda çok işler varr kAşİf dediki: kedi maması alırım sokak kedilerini doyursun.. Genişletmek için tıklayın... Bi kahve alırım ya
dderya dediki: bir kutu tarçınlı kurabiye (istersen bu sarmanı gerçekten saahiplendirebilirim sana kuzucum) Genişletmek için tıklayın... Çok tatlı kuzum ama benim onunla ilgilenecek kadar vaktim olacağını sanmıyorum ne yazık ki daha yolumu zor buluyorum ben kafamda çok işler varr kAşİf dediki: kedi maması alırım sokak kedilerini doyursun.. Genişletmek için tıklayın... Bi kahve alırım ya
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Tem 2016 #2,974 Alabilseydim zamanı geri alırdım yaşadığı kötü şeylerin silinmesi için