çılgınım_www Forum Tutkunu 1 Ksm 2007 #91 evladım erken yat uyuki erken kalkabilsein geç saatlere kadar uyumuyon sonra da uyanamıyosun. söz dinle biraz
evladım erken yat uyuki erken kalkabilsein geç saatlere kadar uyumuyon sonra da uyanamıyosun. söz dinle biraz
Celal28- Forum Gururu 3 Ksm 2007 #92 Yaw Kızım Sen Genemi İçki Kullandın Bak En Sonuda Çok Kötü Olacak Haberin Olsun Sonra Demedin Deme
C CiMCiMe Usta 3 Ksm 2007 #93 oğlum biraz laf dinle!!! evde aylak aylak oturacağına git bi işe yara!!!!!!!
çılgınım_www Forum Tutkunu 4 Ksm 2007 #94 kızım buaralar çok cimcime oldun ! dışarlarda arkadaşlarınla boşboş gezecegine gel evine yemek yap !
incikk Üstat 28 Şbt 2008 #96 hayatta kendi ayakların üstünde çalışmaya bak bu devirde kimse kimseye günahını bile vermiyoo..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Şbt 2008 #97 kızım bu kadar çok nette kalma senin yüzünden ben foruma giremiyorum. git bulaşıkları yıka...
incikk Üstat 28 Şbt 2008 #98 anneee sende gel bana yardım et ben tek başıma yıkıyamıorum bulaşıkları.. semraaaaaaa ev işlerini bitrdinmi?
anneee sende gel bana yardım et ben tek başıma yıkıyamıorum bulaşıkları.. semraaaaaaa ev işlerini bitrdinmi?