Kızım Yine Yemeği Çok Tuzlu Yapmışsın Annen Sana Böylemi Öğretti,Sen Sadece Evlenmeyi Gezmekmi Sanıyorsun Bak Daha Uyarmam Bu Yemeğide Yemem Şimdi Akşama Bizle Beraber Yemeğe Geliyorsun Oturup Yiyoruz Sonra Hesabı Sen Veriyorsun Buda Sana Ders Olur
oğlum kaç kere söylücem üstüne yemek dökme diye
aaaa ama ben onları yıkayıp asıp kurutup ütüleyesiye kadar neler çekiyom biliyonmu
Allahım sen bu çocuga akıl fikir ver bidaha yapmazsın dimi oglum afferim benim ogluma
Bak Kızım Bugün Öğretmeninle Konuştum Çok Tembelmişsin Derslerde Dersleri Dinlemez Arkada Sigara İçermiş,Sonra Yanındaki Arkadaşlarınla Arkada Okey Masasını Kurmuş Okey Oynuyormuşsun Birde Yenince Hocam Okeyle Bittim Diye Bağrıyormuşsun Bak Kızım Tamam Akıllısın Biliyorum Ama Neden Bu Aklını Derslerinde Değil Okey Masasında Kullanıyorsun Bak Zaten 5 Defa Kaldın Bu Senede Kalırsan Seni Okuldan Alıcam Bizim Şükrü Beyin Oğluna Vericem Yeter Ya Ne Bu Senden Çektiğim
Bak Bitanecik Kızım Benim Tamam Çok Güzelsin Bir O Kadar Anlayışlısın Ama Evlendirmicem Seni Boşuna Uğraşma Bizimle Beraber Yaşıyacaksın Bak Ben Yarın Elden Koldan Düşerim Beni Bu Halimle Yanlızmı Bıracaksın Bırakmazsın Dimi?
Kızım Asla Erkeklere Güvenme Sadece Amacları Wardır Senin paranı Yerler Sende Sanarsınki Beni Seviyorum İnanma Kızım Üzülürüm Bak Benim o Kadar Param Yok