Kızım Bak Büyüdün Yarın Baba Beni Evlendir Diyecen Oturup Kalkmayı Ev İşleri Yapmayı Öğren Sonra El Alem Ne Der Hakkımızda Celalın Kızına Bak Ne Biçim Kız Yetiştirmişler Derler Bende Yern Dibine Girerim... Ama Kızım Ben Sana Güveniyorum Sen Beni Üzecek Hareket Yapmazsın Dimi Canım Kızım Benim
oğlum kaçkere söylücem sana çalış eve para getir diye ama sen illada annenin dibinden ayrılmıyon oglum bak çamaşırlar duruyor hala seni bekliyorlar oglum bak bizim bir komşu var onun da ablasının kızının kızı varmış e malum seninde yaşın geldi diyorum sen ne diyon he mi
kızım sen yine yaramazlıklar yapmışsın duyduguma göre...
ama kaç kere uyardım seni...
bak yavrucum son kez uyarıyorum yoksa seni bilgisayarla evlendiricem... bu kadar uzun bilgisayar başında durmak cildini bozar gözlerini karartır saglıgın bozulur evladım
Of Kızım Sana Bir Türlü Şu Araba Sürmeyi Öğretemedim.. Evde Yemek Yapamazsın..Temizlik Yapayım Derken Hazır Temiz Yeri Kirletirsin Allah Seni Alacak Kocaya Bol Sabır Wersin Birazda Para Wersin Senin Pisliklerini Temizlemek İçin Hizmetçi Tutması İçin
muallanın kızına musallat olmusun. abisi geldi dün. babanla konuştu. " ya oğlunuzun kulağını çekin, ya da biz yapacğımızı biliriz" dediler. olum yeter gayrı ömrüm çürüdü arkanı toplamaktan.helal süt emmiş bi gız bulak da seni everek artık.
kızcagızım biraz da evde dur yavrum... bak koca evinde böyle oraya buraya gideyim olmaz ...koca evi baba evi gibi değildir ... oyüzden şimdiden alıştır kendini evde oturmaya ..tamam mı kuzum
oglum sen yine kızlarla görünmüşsün .. ben o arabayı sana kızlarla gez diyemi veriyorum ...bir daha sana araba maraba yok ... o kızıda yanın da görmiyim
Kızım Bak Fehmi Beyin Oğluyla Seni Kol Kola Görmüşler Ben Sana Demedimmi Boksörden Koca Olmaz Diye Kızım Onların Tek İşi Adam Dövmek Bugün Adam Döven Yarın Karısını Döver Aklını Başına Al Yoksa Ben Aldırmayı Bilirim