arzum Forum Tutkunu 26 Ekm 2008 #101 Aaaa çok ayıp bayanamı yaptırcan hocam kulubede neymiş sen cadırı kurardın bende ateş yakardım
arzum Forum Tutkunu 26 Ekm 2008 #103 tamam ben balık istiyorum ama çalı toplamaya giderdin sende ormanda
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ekm 2008 #104 Çalıyla çöple uğraşamam ben indiririm bir ağacı parçalayıp yakarsın ocakta sen
arzum Forum Tutkunu 26 Ekm 2008 #105 ocak falan yok hocam ateş varr bak sennn aaa balık kalmamış sana napcaz şimdi hadi koş ava bakims
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ekm 2008 #106 Av baya uzun sürdü bu adada balık çok az En iyisi üstteki bütün ileri yapsın benim dinlenmeye ihtiyacım var
Av baya uzun sürdü bu adada balık çok az En iyisi üstteki bütün ileri yapsın benim dinlenmeye ihtiyacım var
LoSt_LoVe Forum Onuru 26 Ekm 2008 #107 sitedeki patronluğunun bittiğini ve eşit şartlarda olduğumuzu öğrendikten sonra beraber yemek yapardık
sitedeki patronluğunun bittiğini ve eşit şartlarda olduğumuzu öğrendikten sonra beraber yemek yapardık
dağcı Üstat 26 Ekm 2008 #108 ağlamak yok demiş bizde adaya düşsek ağlamazdık kurtulmanın çaresine bakardık heralde yada kelebek avlardık
ağlamak yok demiş bizde adaya düşsek ağlamazdık kurtulmanın çaresine bakardık heralde yada kelebek avlardık
dağcı Üstat 30 Ekm 2008 #110 ben sanki çok meraklıydım hıh yukardaki ile aynı adaya düşmek mi kaçardım adadam