yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Mrt 2022 #531 ) Denize atardim )) sonra yanliz kalir kafami dinlerdim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Mrt 2022 #532 bende deniz de balik tutardim gider bir yerde ates yakardim sende istirahat ederken baligin kokusuna dayanamaz gelridin derdin yalnizmi yiyeceksin bende derdim evet beni denize atarsin degilmi git kendin yakala derdim
bende deniz de balik tutardim gider bir yerde ates yakardim sende istirahat ederken baligin kokusuna dayanamaz gelridin derdin yalnizmi yiyeceksin bende derdim evet beni denize atarsin degilmi git kendin yakala derdim
carmella Özel Üye Özel üyeBu Ayın Lideri 30 Ags 2024 #533 Yemek yapardı o sonra balık tutardı, sonra şarkı falan çalardı yoksa benim canım sıkılır
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Eyl 2024 #534 ben saz calardim o da sarkitürkü söylerdi ben yemek yapardim o bulasiklari yikardi Ayrica benimle bir adaya düsen cennete düsmüs olur her gün izgara girgir samata )
ben saz calardim o da sarkitürkü söylerdi ben yemek yapardim o bulasiklari yikardi Ayrica benimle bir adaya düsen cennete düsmüs olur her gün izgara girgir samata )
carmella Özel Üye Özel üyeBu Ayın Lideri 1 Eyl 2024 #535 O bulaşık yıkardı işleri yapardı av avlardı boy boylardı ben sazımı alır çalardım