yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Ags 2021 #524 Hic elimi bir şeye sürmezdim gece gündüz çiftetelli oynardik
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 9 Ags 2021 #526 İlk günden ne gezmesi diye kızar yiyecek bir şeyler aramaya gönderirdim bu arada çaktırmadan yatardım
İlk günden ne gezmesi diye kızar yiyecek bir şeyler aramaya gönderirdim bu arada çaktırmadan yatardım
Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Ags 2021 #527 Babanın uşağı vardı galiba sen yiyecek aramaya cıkardın ben yan gelir yatardım
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 8 Eyl 2021 #528 adayı turizme hazırlar,boş arazileri çevirir,iyi bir ortakla zenginliğe ilk adımı atardım heralde))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Mrt 2022 #530 bütün isleri ona yaptirirdim genc ya sende sunlari yap dersede hemen aman belim kolum vay elim felan diye numara yapardim ama yemekte yardimci olurdum yakaladigi baligi kizarttiktan sonra
bütün isleri ona yaptirirdim genc ya sende sunlari yap dersede hemen aman belim kolum vay elim felan diye numara yapardim ama yemekte yardimci olurdum yakaladigi baligi kizarttiktan sonra