YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Nsn 2019 #511 Yok öyle yağma bunu unut işte Çamaşır bulaşık derken uğraşırken ben de yüzer balık falan avlardım
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 9 Nsn 2019 #512 Adadaki hayvanları keşfe çıkardık sonra o bana Hindistan cevizi toplardı
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 10 Nsn 2019 #515 Tadını çıkarmaya çalışırdık. Tüm kargaşadan uzak... Huzur... Koyu bir sohbetle demler dik, yaşanan o anları...
Tadını çıkarmaya çalışırdık. Tüm kargaşadan uzak... Huzur... Koyu bir sohbetle demler dik, yaşanan o anları...
Düş Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2019 #517 Tam da istediğimiz şey muhtemelen adadan sadece birimizi sağ olarak kurtarirlardi
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 10 Tem 2019 #519 Yasamak icin Adada yiyecek ve gecelemek icin bir yer lazim
r0se Forum Onuru Özel üye 11 Tem 2019 #520 Ben zaten adada yaşıyorum yarımda olsa Ama ıssız a düşsek ohoo herhalde balık tuttururdum zorla Rakı balık yapardık rakıyı nereden bulacaksak Bir de Ateş yakar şarkı söylerdi yüzerdik gezerdik bütün işleri ona yaptırırdım bakara felan .
Ben zaten adada yaşıyorum yarımda olsa Ama ıssız a düşsek ohoo herhalde balık tuttururdum zorla Rakı balık yapardık rakıyı nereden bulacaksak Bir de Ateş yakar şarkı söylerdi yüzerdik gezerdik bütün işleri ona yaptırırdım bakara felan .