Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Arl 2020 #1,341 yesim434 dediki: ÇerezRADYO burada harika muzikler caliyor gel eslik et derdim Genişletmek için tıklayın... Gıybet ederdik
yesim434 dediki: ÇerezRADYO burada harika muzikler caliyor gel eslik et derdim Genişletmek için tıklayın... Gıybet ederdik
Masaru Özel Üye Özel üye 13 Arl 2020 #1,344 Hele yanaş yanaş kulağına biley diyecem. Asansördeydik dimi yoldaş kimse duymaz bizi En iyi dostum.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Arl 2020 #1,345 AybüKe dediki: Gıybet ederdik Genişletmek için tıklayın... Çekiştirmeyin kimseyi ımmm çok ayıp ?
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 1 Ags 2021 #1,347 Havadan sudan konuşurduk herhalde
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Ags 2021 #1,349 sakin olmasini en kisa zamanda bizi kurtaracaklarini söyler sakinlestirirdim sonrada beklemeye baslardik tabi ben alarm dügmesine basmadim
sakin olmasini en kisa zamanda bizi kurtaracaklarini söyler sakinlestirirdim sonrada beklemeye baslardik tabi ben alarm dügmesine basmadim