çılgınım_www Forum Tutkunu 18 Mrt 2009 #181 nayırrr nolamaazzz demezdim tabikide direk saçını başını yolardım
çılgınım_www Forum Tutkunu 18 Mrt 2009 #183 kaçamazdın çünkü seni bir ağaca bağlardım nihahahaha yaşasın kötülük şimdi seni o ağaçta bağlı bir şekilde bırakıp gitsemmi bide
kaçamazdın çünkü seni bir ağaca bağlardım nihahahaha yaşasın kötülük şimdi seni o ağaçta bağlı bir şekilde bırakıp gitsemmi bide
MRMİC Uzman 18 Mrt 2009 #184 Gitmee çöz beni diye ağlardım tabi duygu sömürüsü oluyo bu..çözdükten sonrada;V
çılgınım_www Forum Tutkunu 18 Mrt 2009 #185 puhhhhhhhhahahahaha ben ona kanmazdım ve çözmezdim ama kaçamazdımda korkardımki
zuzuu Uzman 18 Mrt 2009 #187 aa mrmic amcaylaaynı adaya düşmekmii imkansızz allah korusunşaka şaka beşiktaşın şampiyonluğunu kutlardık
aa mrmic amcaylaaynı adaya düşmekmii imkansızz allah korusunşaka şaka beşiktaşın şampiyonluğunu kutlardık
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Mrt 2009 #189 Hocam ben keyfime düşkün biriyim. Balık avlayıp pişirmek sana ait hiç kusura bakma ))
MRMİC Uzman 23 Mrt 2009 #190 Tamam olurda sen hangi işi yapacaksın buraya yazarkende aklıma hep lost geliyo gizemli gizemli içkileride sen bul ozaman
Tamam olurda sen hangi işi yapacaksın buraya yazarkende aklıma hep lost geliyo gizemli gizemli içkileride sen bul ozaman