Gizemli Cadi Forum Gururu 27 Nsn 2009 #242 Bende buna aslaaa izin vermezdim.. Kraliçenin emirlerine uyana kadar goril ailesine ödünç verirdim onu..
Bende buna aslaaa izin vermezdim.. Kraliçenin emirlerine uyana kadar goril ailesine ödünç verirdim onu..
Gizemli Cadi Forum Gururu 27 Nsn 2009 #244 Ölünce bile rahat bırakmazdım onu adadan yüzerek nasıl kaçacağını bilemezdi...Yok yok vazgeçtim ..Balık kızların ülkesine yollardım onu o kadar çok ve güzel kızla yaşamak nasılmış bi görsün.....
Ölünce bile rahat bırakmazdım onu adadan yüzerek nasıl kaçacağını bilemezdi...Yok yok vazgeçtim ..Balık kızların ülkesine yollardım onu o kadar çok ve güzel kızla yaşamak nasılmış bi görsün.....
Gizemli Cadi Forum Gururu 27 Nsn 2009 #246 Arkadaş hayal görmeye başladı.. Onu kendi halinde bırakırdım..
Gizemli Cadi Forum Gururu 27 Nsn 2009 #248 Süper olur..Ona sıkıntıdan çatlayana kadar bildiğim bütün masallar, hikayeler, tekerleme , şiir, bilmeceleri anlatırdım..Küt gitti çocuk...
Süper olur..Ona sıkıntıdan çatlayana kadar bildiğim bütün masallar, hikayeler, tekerleme , şiir, bilmeceleri anlatırdım..Küt gitti çocuk...
sorumsuz Forum Onuru 27 Nsn 2009 #250 anommmm ben bu uyuzla adaya düşersem artık birbirimizle kavga edip dururuz