AngeL Özel Üye Özel üye 23 Ekm 2008 #61 bol bol sohbet ederdik dimi cimcimesonra adadan nasil kurtulcamiza bakardim cünkü ben kafayi yerdim
AngeL Özel Üye Özel üye 23 Ekm 2008 #63 timam canim ama komik olurdu ada yasam olurdu biz oldumuz icinkorkumdan cimcimeyi önden atardim ki ki ki
timam canim ama komik olurdu ada yasam olurdu biz oldumuz icinkorkumdan cimcimeyi önden atardim ki ki ki
AngeL Özel Üye Özel üye 23 Ekm 2008 #65 balik tuturdum cimcimeye sonrada bir güsel kizartirdi ve daha sonra yerdik beraber
C CiMCiMe Usta 23 Ekm 2008 #66 tmm o zaman balık yerdik...ben sana salatada yapardım orda bulduğum otlardan
AngeL Özel Üye Özel üye 23 Ekm 2008 #67 kalsin almim bol bol balik yapardin bana balik yerdik arda aclara cikib bana muz meyve ne varsa topardin onlarida yerdik
kalsin almim bol bol balik yapardin bana balik yerdik arda aclara cikib bana muz meyve ne varsa topardin onlarida yerdik
C CiMCiMe Usta 23 Ekm 2008 #68 tmm tmm toplarım ama ya agaçtan düşersem ben ağaçtayken sende bana çadır hazırla o zaman
AngeL Özel Üye Özel üye 23 Ekm 2008 #69 ayib etin sen düsersen ben kucami acardim sana seni tutmak icin sana birsey olursa allah korusun tekmi kalicam adada
ayib etin sen düsersen ben kucami acardim sana seni tutmak icin sana birsey olursa allah korusun tekmi kalicam adada
C CiMCiMe Usta 23 Ekm 2008 #70 tmm sen beni tuttutmazsan bak adada tek kalırsın benden sölemesi çadırım hazır mı angel