CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 17 Arl 2011 #11 berenn dediki: Ben yokum neden ama kızdım şimdi Genişletmek için tıklayın... kız senide açılış ekranına koyarız yahu
berenn dediki: Ben yokum neden ama kızdım şimdi Genişletmek için tıklayın... kız senide açılış ekranına koyarız yahu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Arl 2011 #12 RUZG4R dediki: çok güzel bir oyun olmuş abi elline sağlık ..Forumda oyun bölümüne eklenebilir mi .? Genişletmek için tıklayın... Hımmm bunun flash ya da ajaxlı bir sürümünü yapabilirsem elbette ekleriz rüzgar. Online oyun için uygun değil exe dosyası olduğu için.
RUZG4R dediki: çok güzel bir oyun olmuş abi elline sağlık ..Forumda oyun bölümüne eklenebilir mi .? Genişletmek için tıklayın... Hımmm bunun flash ya da ajaxlı bir sürümünü yapabilirsem elbette ekleriz rüzgar. Online oyun için uygun değil exe dosyası olduğu için.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Arl 2011 #13 Eline ve emeğine sağlık Yorumsuz. Bizden bi oyunun olması gerçekten güzel Beni kırmadığın ve oyunu tekrardan düzenlediğin için çok teşekkürler
Eline ve emeğine sağlık Yorumsuz. Bizden bi oyunun olması gerçekten güzel Beni kırmadığın ve oyunu tekrardan düzenlediğin için çok teşekkürler
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Arl 2011 #14 Rica ederim ne demek Kırık şekilde durmasın demi linkler
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 25 Arl 2011 #17 Oyun tekrar yapılandırılmış.Ben hala yapılacak sanıyordum. Eline sağlık administor.