mihrimah turquoise Özel üye 18 Ksm 2013 #1 Forumun müzmin bekarı @yaren* sonunda evlendi. Kendisini tebrik eder mutluluklar dilerim. Bir yastıkta kocasınlar efem Hiç merak etmeyin düğünden kareler hemen bu başlıkta NOT: Forumun zaten arka sokaklarında yaşayan üyesi Mihrimah'dan bu konudan sonra haber alınamadı
Forumun müzmin bekarı @yaren* sonunda evlendi. Kendisini tebrik eder mutluluklar dilerim. Bir yastıkta kocasınlar efem Hiç merak etmeyin düğünden kareler hemen bu başlıkta NOT: Forumun zaten arka sokaklarında yaşayan üyesi Mihrimah'dan bu konudan sonra haber alınamadı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 18 Ksm 2013 #2 Hahaha başlık resmen şok etti yaaa @mihrimah bunu yazıyorum kork benden Son düzenleme: 26 Ock 2014
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Ksm 2013 #3 @mihrimah bence sen saklansan fena olmaz İstersen arkama saklanabilirsin korurum ben seni Gerçekten yaren* evlendi sandım yaa şaşırdım dedim bu kız ne ara evlendi şok olmuştum Tebrik edecektim az kalsın Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@mihrimah bence sen saklansan fena olmaz İstersen arkama saklanabilirsin korurum ben seni Gerçekten yaren* evlendi sandım yaa şaşırdım dedim bu kız ne ara evlendi şok olmuştum Tebrik edecektim az kalsın
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Ksm 2013 #5 @mihrimah Allah yardımcın olsun diyorum başka da bişi demiyorum.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
mihrimah turquoise Özel üye 18 Ksm 2013 #6 yalnız herkes şaşırmış. çünkü herkes o kadar ümidini kesmiş ki yarenden
~meLek~ GalataSaray'ım 19 Ksm 2013 #7 Bnde cidden evlendi sndm bi an @mihrimah eceline mi susadın Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 19 Ksm 2013 #8 Bence de @mihrimah kork @yaren* den Son düzenleme: 26 Ock 2014
-araz- EYVALLAH... V.I.P 19 Ksm 2013 #10 başlığı görüp şok olarak dalanlar arasına ben de katıldım. böyle bir şey çıkacağını hiç beklemiyordum ilgi çekici bir konu olmuşteşekkürler
başlığı görüp şok olarak dalanlar arasına ben de katıldım. böyle bir şey çıkacağını hiç beklemiyordum ilgi çekici bir konu olmuşteşekkürler